Χορηγός του Ετήσιου Δείπνου "Η Δύναμη μίας Ευχής"

Η "Μύλοι Σόγιας Α.Ε." συμμετείχε ως χορηγός στο ετήσιο δείπνο "Η Δύναμη μίας Ευχής", το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό "Make-A-Wish" (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκδήλωση αυτή συνέβαλε στην πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων ευχών στην Ελλάδα. Χάρισε ελπίδα, δύναμη και χαρά σε παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ελληνικό επιχειρείν γένους θηλυκού

Η κα Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της "Μύλοι Σόγιας Α.Ε.", συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα γυναικών επιχειρηματιών και διευθυντικών στελεχών της χώρας, σύμφωνα με το αφιέρωμα "Business Women" που κυκλοφόρησε στην εφημερίδα New Times. Διακρίνεται για την ανάπτυξη της Μύλοι Σόγιας, αλλά και για τη διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στο χώρο του ελαιολάδου και του βιοντίζελ.  

Δείτε περισσότερα εδώ

91 χρόνια Μαρία Κάλλας

Η "Μύλοι Σόγιας Α.Ε." συμμετείχε ως χορηγός στο εορταστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, ενόψει του εορτασμού της συμπλήρωσης των 91 χρόνων της πιο διάσημης σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του μουσείου "Μαρία Κάλλας", το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή. 

Δείτε περισσότερα εδώ

  • 1
  • 2